• Denk voor al uw realisaties in plastiek aan ASTRA!

  ASTRA Services (dat staat voor Assemblages Soudure Tuyauteries Recouvrement Aménagements – Montage Lassen Pijpwerk Bedekking Verbouwing) is een onderneming met 14 werknemers die al sinds 1993 aanwezig is op de plastiekmarkt. Ze is gespecialiseerd in constructies in plastiek, meer specifiek in waterzuivering.

  De voorgestelde producten worden geproduceerd en ook gemonteerd in onze ateliers van meer dan 1000 m². Van een doseereenheid van 2 l/uur tot de demineralisatie van 50 m³/uur, via een verdunningsstation van poly-elektrolyten van 6m³, wij nemen elke kans aan om ons te perfectioneren en te innoveren.

  De waterzuivering heeft gezorgd voor de interventie op het bouwterrein voor verschillende aansluitingen, het monteren van opslagtanks tot 35 m³, het bedekken van metalen tanks of betonnen tanks, het monteren van PVC honingraat door ultrasoon lassen, het installeren van ontgassers en ventilatiecircuits.

  Mensen doen vaak een beroep op onze onderneming voor volledige oplossingen, daarom werken wij samen met fabrikanten van metaalconstructies (ook inox) en elektrische constructies, aannemers van algemene constructies en verschillende leveranciers van elektromechanisch materiaal (pompen, motoren, doseringsinstallaties,…). De klant heeft zo maar een contactpersoon meer, die met de specialisten van elk apart domein communiceert.

  Omdat mond-tot-mondreclame onze enige vorm van reclame is en we een lichte en soepele structuur hebben, kunnen we relatief goedkope en flexibele diensten aanbieden. Waarom doet u geen navraag bij enkele klanten.

  Astra Services

  Astra Services
  Rue Nazareth 14
  4651 Battice, Belgium

  Tél : +32 (0) 87 46 86 46
  Fax: +32 (0) 87 46 86 47